Fevzi Çakmak Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz öğrencilerinin; millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimsemiş, bunları koruyan ve geliştiren, DÜNYA İNSANI YETİŞTİRMEKTİR

Misyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08:40 SABAH GİRİŞ 12:00 ÖĞLE YEMEĞİNE ÇIKIŞ 13:00ÖĞLE SONU GİRİŞ 14:30 ÇIKIŞ
Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sorgunfevzicakmakort.meb.k12.tr

Adres - AGAHEFENDİ MAHALLESİ SANAYİ CADDESİ NO 62 SORGUN/YOZGAT

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - AGAHEFENDİ MAH. SANAYİ CAD.NO:62 SORGUN

Adres - AGAHEFENDİ MAHALLESİ SANAYİ CADDESİ NO 62 SORGUN/YOZGAT